Τα ανακατασκευασμένα ποδήλατά μας - Our refurbished bikes


Our first bike - Το πρώτο μας ποδήλατο

Το πρώτο ποδήλατο ξεκίνησε κάπως περίεργα. Ένας φίλος μας, που πλέον είχε μεγαλώσει, ήθελε ένα μεγαλύτερο ποδήλατο. Βρήκε έναν σκελετό σε έναν σωρό με παλιοσίδερα και άρχισε να ψάχνει τρόπο να τον κάνει ποδήλατο. Βρήκε κάποιους που αγαπούσαν τα ποδήλατα και είχαν τεχνικές γνώσεις να βοηθήσουν.


Our second bike - Το δεύτερο ποδήλατο

Το δεύτερο ποδήλατο ξεκίνησε από έναν σκελετό που μας έδωσαν. Βρισκόταν σε μια αποθήκη για περίπου 10 χρόνια και ήταν κομμένος στο σημείο που στηρίζεται η σέλα.


Our thιrd bike - Το τρίτο μας ποδήλατο

Το τρίτο ποδήλατο που ανακατασκευάσαμε είναι εξοπλισμένο ακριβώς με ότι ανταλλακτικά διέθετε το πρωτότυπο που βρήκαμε. Χρειάστηκε να αντικαταστήσουμε ο οπίσθιο εκτροχιαστή, τη σωλήνα της σέλας και τη σέλα. 


Our sixth bike - Το έκτο μας ποδήλατο

Ο φίλος μας ο Δημήτρης έφυγε, όπως κάθε χρόνο για την Ινδία (πόσο τον ζηλεύουμε), και μας έδωσε το παλιό ποδήλατο του αδελφού του. Ο σκελετός ήταν κομμένος στο σημείο του λαιμού.


The orange bike - Το πορτοκαλί ποδήλατο

Ο Γιώργος είχε ένα ποδήλατο του γιού του, μιχάλη, στο κτήμα. Όταν το πήραμε ήταν μόνο ένας μπλε σκελετός. Καλό βάψιμο και σύγχρονα ανταλλακτικά έδωσαν ένα καταπληκτικό αποτέλεσαμα.

FaLang translation system by Faboba